Workday Adaptive Planning Cloud
Budgetteren, Plannen & Rolling Forecasting in the Cloud. Wij maken het eenvoudig met de nieuwe generatie Business Planning Software

De Adaptive Business Planning Cloud Suite is de enige Corporate Performance Management oplossing die, eenvoudig, krachtig en snel is.  Deze cloud-based, in-memory oplossing, levert alles wat de u nodig heeft om flexibel, dynamisch en modern te kunnen budgetteren, plannen, forecasten en te rapporteren. Eenvoudig in gebruik en vanaf overal ter wereld te benaderen. Adaptive Insights stelt finance teams in staat om uw business beter te kunnen managen.

De Adaptive Business Planning Cloud Suite bestaat uit de volgende modules:

Adaptive Insights for Finance Demo - Introduction - Rob Hull
1.Planning

Gebruik Adaptive Planning om te anticiperen op veranderingen en voorspel wat de toekomst brengt met gezamenlijke input en een flexibele budgettering en forecasting oplossing.

Lees meer

2.Consolidatie

Gebruik Adaptive Consolidatie om naar het verleden te kijken met financiële consolidatie, rapportage en disclosure.

Lees meer

3.Discovery

Gebruik Planning en Consolidatie samen met Discovery om zowel verleden als heden te begrijpen met behulp van grafische visualisatie, mobiele apps en een krachtig, in memory, analytisch platform.

Lees meer

4.Reporting

Zorgt ervoor dat finance teams en managers met gebruik van de intuïtieve en interactieve software, rapporten kunnen uitdraaien. Geeft binnen een handomdraai inzicht in de financiën, waar en wanneer je wilt.

Lees meer

5.Integration

Integreer al uw systemen bi-directioneel met de Adaptive integratie-module. Koppelingen zijn eenvoudig te maken. Zowel met cloudsystemen, databases of flat-files.

Lees meer

Contact Jean Paul Remmelzwaan

Plan a meeting

Plan een meeting
met Jean Paul.

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neemt a.u.b contact met ons op!

Gratis demo

Klik hier voor een gratis
software demonstratie.