Expense Management
Stroomlijn uw kosten en krijg inzicht in de belangrijkste kosten drivers

Meer inzicht in kosten zorgt voor meer controle over uitgaven en vaak tot kostenbesparingen. Organisaties hebben veelal moeite om kosten te plannen, omdat de informatie verspreid is over meerdere afdelingen, bestanden en systemen. Het ontbreken van integratie resulteert in tijdsverlies bij het opstellen van een P&L, Balans en een Cash Flow-overzicht. Laat staan een automatische kosten-allocatie…

Met onze flexibele, dynamische en moderne expense management oplossing bent u in staat om:

  • Verschillende kosten-modellen te maken (marketing, capex, onderhoud, personeel);
  • Deze modellen te linken aan het financiële plan;
  • Te integreren met verschillende bron-systemen;
  • Automatisch kosten te alloceren naar kostenplaatsen, afdelingen en bedrijven;
  • De impact en verschillen te zien in rapportages en dashboards.
Stef-Leijdekkers Randstad

Stef Leijdekkers – Randstad Sourceright

“Planalyse begreep snel wat wij wilden, wat het probleem was en waar wij tegenaan liepen. Er werd meegedacht en er kwam een oplossing die past bij Randstad Sourceright. De tooling kwam bijna op de tweede plek. De time-to-value was heel snel. Binnen 12 dagen was Adaptive Planning geïmplementeerd. Nu is er transparantie over heel Europa.”

slide slide slide slide slide

Download whitepaper

De software die u gebruikt moet zorgen dat financiële data u in staat stelt meer naar de toekomst te kijken, in plaats van het vastleggen van het verleden. Bent u benieuwd wat er mis is met de huidige manier van budgetteren maar ook hoe het beter kan? Lees dan deze whitepaper!.

Contact Jean Paul Remmelzwaan

Plan a meeting

Plan een meeting
met Jean Paul.

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neemt a.u.b contact met ons op!

Gratis demo

Klik hier voor een gratis
software demonstratie.

Partners

Expense Management Simplify and accelerate expense forecasting, planning, and analytics.

De Adaptive Business Planning Cloud Suite is de enige Corporate Performance Management oplossing die, eenvoudig, krachtig en snel is.  Deze cloud-based, in-memory oplossing, levert alles wat u nodig heeft om flexibel, dynamisch en modern te kunnen budgetteren, plannen, forecasten en te rapporteren. Eenvoudig in gebruik en vanaf overal ter wereld te benaderen. Adaptive Insights stelt finance teams in staat om hun business beter te kunnen managen.

Lees meer