Revenue Management
Nauwkeurig plannen van uw omzet met geïntegreerde financiële & sales forecasting

Er is een groot verschil tussen hoe omzet van tien jaar geleden voorspeld werd en hoe dat nu voorspelt wordt. Vroeger was omzet lastiger te voorspellen dan nu. Tegenwoordig zien we meer subscriptions, usage based consumption en recurring revenue. Toch behaalt maar 1% van de bedrijven een 90%  forecast accuracy over een periode van 30 dagen.

Er is sprake van een ‘management-gap’; business leaders snappen welke KPI’s essentieel zijn voor het monitoren van omzet performance. Toch heeft maar een kleine groep daadwerkelijk inzicht in deze data.  Dit heeft vooral te maken met de fragmentatie van systemen en informatie bij verschillende afdelingen (marketing, sales, finance, management). Er is geen ‘unification’.

Hoe sluiten we deze management-gap? Door het in gebruik nemen van een moderne, flexibele en dynamische oplossing met de volgende kenmerken:

  • Driver based: definieer de belangrijkste revenue drivers, zodat u snel een nieuwe sales forecast kunt maken;
  • Geïntegreerd revenue proces: modellen per afdeling centraal gekoppeld;
  • Nauwkeurige data: geïntegreerde CRM, ERP en Accounting systemen met financiële plannen;
  • Analytics: Gebruiksvriendelijke monitoring van KPI’s.
Stef-Leijdekkers Randstad

Stef Leijdekkers – Randstad Sourceright

“Planalyse begreep snel wat wij wilden, wat het probleem was en waar wij tegenaan liepen. Er werd meegedacht en er kwam een oplossing die past bij Randstad Sourceright. De tooling kwam bijna op de tweede plek. De time-to-value was heel snel. Binnen 12 dagen was Adaptive Planning geïmplementeerd. Nu is er transparantie over heel Europa.”

slide slide slide slide slide

Download whitepaper

De software die u gebruikt moet zorgen dat financiële data u in staat stelt meer naar de toekomst te kijken, in plaats van het vastleggen van het verleden. Bent u benieuwd wat er mis is met de huidige manier van budgetteren maar ook hoe het beter kan? Lees dan deze whitepaper!

Contact Jean Paul Remmelzwaan

Plan a meeting

Plan een meeting
met Jean Paul.

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neemt a.u.b contact met ons op!

Gratis demo

Klik hier voor een gratis
software demonstratie.

Software Partners

Revenue Management accurately predict revenue

De Adaptive Business Planning Cloud Suite is de enige Corporate Performance Management oplossing die, eenvoudig, krachtig en snel is.  Deze cloud-based, in-memory oplossing, levert alles wat u nodig heeft om flexibel, dynamisch en modern te kunnen budgetteren, plannen, forecasten en te rapporteren. Eenvoudig in gebruik en vanaf overal ter wereld te benaderen. Adaptive Insights stelt finance teams in staat om hun business beter te kunnen managen.

Lees meer