Workforce Management
Workforce Management
Plan en analyseer uw personeelsbestand en integreer met uw financiële planning

Personeelskosten zijn bij vrijwel alle bedrijven de grootste kosten driver. Er bestaat geen goed financieel plan zonder een geïntegreerde personeelsplanning. Er zijn veel stakeholders betrokken en er is veel gedetailleerde data nodig om een realistische inschatting te maken van de personeelsinzet.

Een goede workforce management  oplossing is op zijn minst:

  1. Collaborative: zowel de HR-Manager, CEO, CFO en controller moet ermee kunnen werken;
  2. Flexibel te configureren: elk bedrijf is anders en elk personeelssysteem is anders;
  3. Multi-dimensioneel: plan o.a. per regio, functie en kostenplaats;
  4. Driver-based
Stef-Leijdekkers Randstad

Stef Leijdekkers – Randstad Sourceright

“Planalyse begreep snel wat wij wilden, wat het probleem was en waar wij tegenaan liepen. Er werd meegedacht en er kwam een oplossing die past bij Randstad Sourceright. De tooling kwam bijna op de tweede plek. De time-to-value was heel snel. Binnen 12 dagen was Adaptive Planning geïmplementeerd. Nu is er transparantie over heel Europa.”

slide slide slide slide slide

Download whitepaper

De software die u gebruikt moet zorgen dat financiële data u in staat stelt meer naar de toekomst te kijken, in plaats van het vastleggen van het verleden. Bent u benieuwd wat er mis is met de huidige manier van budgetteren maar ook hoe het beter kan? Lees dan deze whitepaper!

Contact Jean Paul Remmelzwaan

Plan a meeting

Plan een meeting
met Jean Paul.

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neemt a.u.b contact met ons op!

Gratis demo

Klik hier voor een gratis
software demonstratie.

Partners

Workforce Management

De Adaptive Business Planning Cloud Suite is de enige Corporate Performance Management oplossing die, eenvoudig, krachtig en snel is.  Deze cloud-based, in-memory oplossing, levert alles wat u nodig heeft om flexibel, dynamisch en modern te kunnen budgetteren, plannen, forecasten en te rapporteren. Eenvoudig in gebruik en vanaf overal ter wereld te benaderen. Adaptive Insights stelt finance teams in staat om hun business beter te kunnen managen.

Lees meer