You used to have reports… now you need stories
Data storytelling: de volgende evolutie in FP&A en Performance Management

Stel je voor dat je alle belangrijke inzichten in de performance van de organisatie met iedereen kan delen op een manier die direct begrepen kan worden en die altijd overal en razendsnel toegankelijk is.

Bij het creëren van een organisatiebrede datagedreven cultuur verandert ook de rol van Financial planning & analyses (FP&A). Samen met Toucan Toco willen we anticiperen op deze evolutie door data op de meest eenvoudige manier beschikbaar te stellen en de beste gebruikerservaring te bieden zodat zoveel mogelijk medewerkers beslissingen kunnen nemen op basis van data. Het platform van Toucan Toco helpt onze klanten eenvoudig data te delen via visuals en verhalen, en makkelijker samen te werken om waardevolle inzichten te krijgen waar de hele organisatie van profiteert.

Evolution-in-reporting
Intro ToucanToko
Het data storytelling platform van Toucan Toco kan ingezet worden naast reeds in gebruik zijnde planning en rapportage toepassingen.

Dit stelt organisaties in staat financiële data te combineren met andere bedrijfsdata voor het verkrijgen en communiceren van belangrijke inzichten. Daarnaast maakt de visualisatie van data in verhalen het makkelijker om de data te begrijpen. De gebruiksvriendelijke applicatie van Toucan Toco is beschikbaar via zowel desktop, tablet als smartphone, zodat op ieder moment inzichten opgevraagd kunnen worden en men direct actie kan ondernemen.

Wil je meer weten over wat Toucan Toco voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Analyse

Analyseren van uw huidige Excel modellen

Project-scoping

Project-scoping & Proof of Concept

Modelleren

Geavanceerde financiële modellen

Data Integratie

Integreer uw modellen met uw huidige bronsystemen. Financieel en niet- financieel

Project Management

Agile Project Management. Korte sprints met snelle resultaten.

Contact Jean Paul Remmelzwaan

Plan a meeting

Plan een meeting
met Jean Paul.

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neemt a.u.b contact met ons op!

Gratis demo

Klik hier voor een gratis
software demonstratie.